Ons aanbod

Ons aanbod is helder, to the point, krachtig. Wij verzorgen coaching, counseling en consulting.
Vaak in de vorm van vaste, krachtige trajecten, maar altijd maatwerk.

Coaching

Een ervaringsgericht en gestructureerd leerproces met heldere doelen. Alles op basis van vaste prijzen en afgesproken resultaten. Wel zo helder.

We doen de 1-op-1 gesprekken bij voorkeur bij ons op kantoor, even uit je dagelijkse kantoor of huis, in een heel andere en prettige omgeving. Maar als het om meerdere personen tegelijk gaat, desgewenst ook op locatie. En andere creatieve vormen zijn ook denkbaar: een of meer vaste dagen per maand op locatie bijvoorbeeld. Er is van alles mogelijk, mits het werkt.

Stress & burnout

We hebben in de aanpak van stress en burnout gekozen voor wat wij noemen een holistische, perifere en integrale benadering. Gebaseerd op onze jarenlange ervaring in en met organisaties, onze visie, opleidingen en wetenschappelijk onderbouwde methodes.
We doen dat altijd samen met betrokkenen in een organisatie. Omdat wij in alles wat wij doen, heilig geloven in daadwerkelijke samenwerking. Wij brengen know-how en expertise in, de organisatie is de plaats waar het ingezet en geborgd wordt. Permanent.

Onze aanpak is gebaseerd op de volgende 4 pijlers:

Amplitie (Versterking) – Preventie (Voorkomen) – Curare (Herstel) – Armare (“Bewapenen”)

Consulting

We kunnen helpen bij het beter selecteren van personeel, assessments uitvoeren. En helpen bij het implementeren van integraal talent management. Zodat dat personeel langer blijft, het potentieel optimaal benut wordt en er voor iedereen het beste uitgehaald wordt.

Maar wij kijken ook naar teams en het potentieel wat daar in zit. Met beproefde teamsessies halen wij het beste in teams naar boven.​

Counseling

Soms heb je gewoon de behoefte aan een goed gesprek. Omdat je in een bepaalde situatie en/of positie zit. Mogelijk zelfs te maken hebt met een (sluimerend) conflict. Of omdat het best “eenzaam is aan de top’. Dan wil je graag in alle rust en vertrouwelijkheid praten, sparren. Even in de spiegel kijken. Luisteren naar, en wellicht gebruikmaken van andere ervaringen en zienswijzen. Misschien “gewoon” je gedachten dumpen. Zonder dat daar meteen een oordeel tegenover staat. Reflecteren. De dialoog opzoeken.