Consulting

Talent wins games, but teamwork and intelligence wins champignonships
– Michael Jordan

In het verlengde van onze andere dienstverlening kunnen we helpen bij o.a. de volgende onderwerpen:

  • Integraal Talent Management – Hoe een begin te maken met het inzichtelijk maken van het potentieel en talent in je team of organisatie, en wat kun je daarmee? Hoe implementeer je de TMA Methode?
  • Leiding geven aan talent – Hoe onderken je de talenten/het potentieel van de mensen in je team organisatie? Hoe ga je daarmee om? En wat kun je daarmee in het kader van behoud en ontwikkeling? Hoe kun je je bekwamen in het ontwikkelen van je medewerkers en ontwikkelgesprekken voeren?
  • TMA Team analyse – Wat zijn de krachten van je team? Hoe verhouden de individuele talenten zich tot elkaar? Wat kun je daarmee, waar liggen kansen voor betere benutting en het inzetten? Wat zijn de valkuilen, mogelijke oorzaken voor onbegrip? Kortom, hoe krijg je meer inzicht in je team, en de teamleden in elkaar?
  • TMA Assessment / ondersteuning bij selectie / loopbaanpaden – Hoe zorg je voor een nog scherpere selectie, en hoe definieer je groei- en loopbaanpaden. Opdat je niet alleen de juiste mensen aantrekt, maar ook behoudt.

Wij stellen onze kennis en ervaring graag ter beschikking. Middels 1-op-1 gesprekken, of in de vorm van op maat gemaakte workshops. En indien gewenst verzorgen wij als geaccrediteerde TMA certificeringstrainers inhouse TMA certificeringstrainingen en teamtrainingen.