Coaching

Coaching is een ervaringsgericht en gestructureerd leerproces met heldere doelen.
Alles op basis van maatwerk en afgesproken resultaten.
Wel zo helder.

Performance coaching

Het ontwikkelen van bewustzijn op het eigen potentieel, functioneren en handelen, het maken van keuzes met de daarbij behorende acties, en het nemen van de verantwoordelijkheid daarvoor.

Performance coaching is voor alle werknemers die ‘van goed naar beter’ willen in hun werk. Vaak gaat het om werknemers die hun vak uitstekend verstaan, maar waarbij andere werkgerelateerde vaardigheden en competenties voor verbetering vatbaar zijn.

Persoonlijk leiderschap

Voor professionals en (aankomend) leidinggevenden. Van manager naar leider. Eigenaarschap en verantwoordelijkheid. 

Persoonlijk leiderschap gaat over jou als persoon. Het gaat over wie je bent als mens, hoe je in het leven staat, wat je gevormd heeft en hoe je dat vertaalt naar je werk en het leiden van anderen. Als professional toon je persoonlijk leiderschap door de leiding te nemen over je werk en je persoonlijke ontwikkeling.

Loopbaan & Outplacement

Het maken van onderbouwde keuzes voor een vervolg, en het benutten van potentieel. En dat vervolg kan ook buiten de organisatie zijn. Wie Ben ik, wat Kan ik, wat Wil ik, en Waar komt dat het beste tot zijn recht zijn dan de hoofdvragen.

Loopbaan- en outplacementcoaching helpt bij het vinden van die antwoorden. Je kunt het zien als een persoonlijk ontwikkelingstraject. Het brengt je nieuwe en diepgaande inzichten over jezelf in relatie tot je werk.