Over ons

Iemand met een sterk waarom zal bijna elk wat en hoe kunnen doorstaan
– Friedrich Nietzsche

 

Waar wij in geloven, waarom we doen wat we doen

  • De juiste dingen doen, in plaats van de dingen juist doen. Al is het imperfect.
  • Kijken naar wat goed is, en dat benutten en beter te maken.
  • Mensen werken met meer plezier en presteren beter als ze doen wat ze drijft, waar ze goed in zijn, in een voor hen plezierige en gezonde omgeving. Een ecosysteem.
  • Human Sources in plaats van Human Rescources.
  • Leiderschap begint altijd bij jezelf en dus bij het heel goed kennen van jezelf.
  • Je hebt altijd een keuze. Het nemen van de verantwoordelijkheid voor die keuze, het tonen van eigenaarschap, is daar een onlosmakelijk onderdeel van en vervolg op.

Hoe wij dat doen

Wij werken aan de menskant van de organisatie(-verandering) en bieden met name oplossingen op het niveau van de individuele professional. Daarmee adresseren we organisatie brede vraagstukken als persoonlijk leiderschap, gedrag, motivatie, prestatie, talent, het aansturen van teams. Met als resultaat een meer gezonde, duurzamere organisatie. Een Vital Workforce.

Wat wij doen

Coaching, Stress & Burnout begeleiding, Counseling en Consulting. Alles wat met leren en ontwikkelen en sterker worden te maken heeft. Voor professionals, en managers met hun teams. Ondersteund door bewezen succesvolle en wetenschappelijk onderbouwde methoden en tools, waaronder de TMA methode, CSR-methode®, Kernwaardenanalyse.

En niet te vergeten de door onszelf ontwikkelde methode voor coaching. Een gestructureerd en iteratief leerproces, versterkt door ervaringsgericht oefenen en reflectie.

Achtergrond

Onze achtergrond is, naast gedegen opleidingen op het gebied van o.a. bedrijfskunde, coaching, gedrag en verander-management, stress & burnout, psychologie, met name bedrijfskundig. Voordat wij ons bedrijf startten hebben we voor toonaangevende organisaties gewerkt, nationaal en internationaal. Door onze ervaringen in algemeen, commercieel en operationeel management, en vele andere functies kunnen we gerust zeggen: been there. En zeker ook de vele valkuilen waarin wij zelf terecht zijn gekomen, hebben ons een schat aan ervaring opgeleverd.

Manier van werken, vanuit kernwaarden

Onze manier van werken wordt als zeer natuurlijk ervaren. We weten snel het vertrouwen van onze opdrachtgevers en cliënten te winnen.
Daarnaast zijn we confronterend, maar altijd vanuit een respectvolle en positieve invalshoek. Gericht op groei en ontwikkeling. De toekomst dus.
Werkend vanuit onze kernwaarden: Onafhankelijkheid, Meesterschap, Menselijkheid, Integriteit. Hoewel we absoluut trots zijn op wat we doen, zijn wij bescheiden en wars van enige opsmuk.

Voor wie?

Wij werken/hebben gewerkt voor opdrachtgevers in uiteenlopende branches als centrale en lokale overheid, gezondheidszorg, luchtvaart, reizen, retail fashion, engineering, ICT, logistiek, bouw en onderwijs.